Prica se po gradu - Chicago

StumbleUpon del.icio.us Google Bookmarks Yahoo! My Web Facebook Twitter Google Calendar Export as ical

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su proslavljene glumice Dubravka Mijatović, Olga Odanović, Anstasija Mandić i Sena Đorović, prvakinje Narodnog Pozorišta i Ateljea 212 u Beogradu, dobile USA radne vize i da 4D Production, Inc organizuje premijerno izvodjenje u USA nove pozorišne hit predstave ’’Priča se po gradu’’.

USA Premijera će se izvesti u Čikagu i zakazana je za subotu 07.oktobar 2017.godine u ’’Irish American Heritage Center’’ sa početkom u 19:00h.
Besplatan parking!

Ulaznice možete kupiti online putem web sajta www.surpys.com
Cena ulaznice: $40

Sve infomacije o održavanjanju premijere možete dobiti putem web sajta www.surpys.com ili na facebook stranici Kulturni Centar Amerika

O predstavi ’’Priča se po gradu’’
Jedna od trenutno najpopularnijih predstava, "Priča se po gradu" je intrigantna komedija o tome kako jedan jedini zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Ova predstava je za kratko vreme postala hit u regionu.

Maja, njena mama Nina, njene najbolje drugarice Dunja i Koka provode skoro sve svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu. Dok isprobavaju najčudnije i najekstremnije tretmane, kreme i ulja, njih četiri uspevaju da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Međutim, kada do njih stigne gradska priča o neverstvu Majinog muža, klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava i njihovo višedecenijsko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.
"Priča se po gradu" je komad o površnosti i lažima, ali i o ljubavi i prijateljstvu.To je priča o svemu onome sa čim jedna žena mora da se suoči kada dođe u svoje najbolje godine.
Tekst i režiju potpisuje Staša Koprivica, a uloge tumače Dubravka Mijatović, Olga Odanović, Anastasia Mandić i Sena Đorović.

O sali AUDITORIUM - Irish American Heritage Center
Auditorium theatre koji se nalazi u zgradi Irish American Heritage Center je idealan izbor za izvodjenje predstave “Prica se po gradu” iz razloga sto glaodacu pruza potpuni komfor I kompletan dozivljaj predstave kroz vizuelnu pregledljivost, odlicnu akustiku sale i udobnost sedista.
Irish American Heritage Center se nalazi na adresi 4626 N Knox Ave, Chicago, IL 60630 i poseduje besplatan parking.
Sve informacije o sali možete naći na www.irish-american.org ili na www.surpys.com

Ne propustite priliku da pogledate fenomenalnu predstavu sa izvanrednim glumicama.

OBEZBEDITE SVOJE MESTO NA VREME!

Kategorija: Pozorište.

Sajt/Ulaznice: http://www.surpys.com/

Objavio/la Admin on 12/07/2017

Dolaze:

There are no attendees.

Komentari

Napiši komentar

Nema komentara

Prica se po gradu - Chicago